Vandenbempt ziet: "Dat hopen ze natuurlijk wel in Brugge"

Peter Vandenbempt
Peter Vandenbempt Foto: © Orange Pictures

Club Brugge won zondagmiddag met 2-1 van regerend kampioen Royal Antwerp FC. De thuisploeg kende een reeks mindere resultaten, maar hoopt de weg omhoog ingezet te hebben.

Peter Vandenbempt zag een 'draak van een wedstrijd' waarin Club Brugge wel eindelijk weer won in de competitie. "Of Club nu gelanceerd is? Daar durft niemand zijn hand voor in het vuur te steken", stelt hij bij Sporza. "Ze hopen natuurlijk van wel in Brugge. Hans Vanaken zei dat stilaan het vertrouwen terugkeert na twee goede resultaten. Nu is het geluk nog broos. Gisteren voetbalden Antwerp én Club Brugge zwak, de wedstrijd verdiende geen winnaar."

Trainer Ronny Deila heeft de ploeg nog niet helemaal op de rit. "Club Brugge heeft duidelijk gekozen voor realisme. Coach Ronny Deila is geplooid voor de druk - of noem het de goede raad - om af te stappen van zijn avontuurlijke principes. Tegen Antwerp koos hij voor het resultaat", zag de commentator. "Een verkeerde keuze is dat momenteel niet. Het is uitkijken hoe lang Club Brugge op deze manier voetbalt."

Lees meer:
0 reacties