Vandereyken: "Is dat omdat Meijer van het bestuur moet spelen?"

Bjorn Meijer baalt
Bjorn Meijer baalt Foto: © Orange Pictures

Maxim De Cuyper, de vaste linksback dit seizoen bij Club Brugge, is vervangen door Bjorn Meijer op diezelfde positie. Dat terwijl De Cuyper naar behoren presteerde op die positie. Dit leidde tot vragen onder analytici.

Veel wordt gesuggereerd dat dit van het bestuur moest. "De inbreng van de herstelde Bjorn Meijer lijkt voor de bobo's een evidentie", schreef Het Laatste Nieuws. "Het was zeker niet met de volle goesting dat Deila tegemoet was gekomen aan de wens van het bestuur, maar finaal was ook hij bij resultaatvoetbal gebaat”, aldus de krant.

Ook bij analist René Vandereycken, die niet begrijpt waarom De Cuyper als linkspoot op de rechtsbackpositie staat, is verrast. "Is dat, zoals wel eens gesuggereerd wordt, omdat Meijer van het bestuur moet spelen?" vroeg de ex-bondscoach zich af in Het Nieuwsblad.

Het plan van Club Brugge om Bjorn Meijer veel speeltijd te geven, begint te werken nu hij steeds beter begint te spelen. In essentie blijft Meijer een van de grootste groeibriljanten van Club.

Lees meer:
0 reacties