Veel interesse voor Ngonge vanuit Nederlandse subtop'

Club fans met vlag Club Brugge Westerlo
Club fans met vlag Club Brugge Westerlo Foto: © Foto: ©Blue Army

Club Brugge houdt zich nog aardig koest op de transfermarkt. Tot dusverre werd alleen Eduard Sobol voor nog een jaar gehuurd van Sjachtar Donetsk. Als we de media mogen geloven, staat er echter nog flink wat te gebeuren in het Jan Breydelstadion en kunnen we nog een aantal in- en uitgaande transfers verwachten. Zo zou Cyril Ngonge de overstap kunnen maken naar de Nederlandse subtop.

De 20-jarige aanvaller staat namelijk in de belangstelling van FC Twente, FC Utrecht en FC Groningen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Ngonge werd afgelopen seizoen al verhuurd aan Jong PSV, dat uitkomt op het tweede niveau. In Eindhoven maakte hij een sterke indruk. In 22 competitiewedstrijden was hij zeven keer trefzeker en leverde hij drie assists.

Tot speeltijd in de hoofdmacht kwam het echter niet. De Eindhovenaren besloten dan ook om de aankoopoptie van 750.000 euro niet te lichten, wat betekent dat Ngonge zich weer mag melden bij Club Brugge.

Naar verluid zou Philippe Clement echter geen toekomst voor hem zien in het Jan Breydelstadion. Ngonge zijn contract loopt volgend jaar af, waardoor de landskampioen hem waarschijnlijk in de verkoop zal doen.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda