Verbaasde Mignolet: "Ik had gedacht dat ze het zouden uitspelen"

Simon Mignolet
Simon Mignolet Foto: © Pro Shots

Simon Mignolet stond na afloop van het gewonnen duel tegen Union Sporza te woord. Ook de doelman had niet meer verwacht de achterstand om te buigen.

"Ik zou niet zeggen dat wij de titel van Union hebben afgepakt. Wij hebben onze job gedaan en zijn professioneel gebleven. Als profvoetballer wil je elke wedstrijd winnen", zo reageerde de Brugse sluitpost.

De keeper heeft wel een uitleg voor de instelling van zijn ploeg. "Je mag ook niet vergeten dat er ondertussen een nieuwe trainer is aangesteld en veel jongens willen zich tonen. Zelf wilden we ons seizoen ook op een positieve manier afsluiten. Dat hebben we gedaan."

Mignolet had hoop op een goed resultaat stiekem al opgegeven. "Ik had gedacht dat ze het zouden uitspelen, maar we maken gelijk en hebben het dan uitgespeeld op de counter. Dat nemen we mee naar volgend seizoen."

"Het is natuurlijk niet leuk voor Union en het zal tijd nodig hebben om te verwerken, maar het is niet zo dat wij het hen hebben afgepakt. Iedereen had het hen gegund, maar er kan maar één iemand winnen."

Lees meer:
0 reacties