Vermant kritisch: "We hadden niet op achterstand mogen komen"

Romeo Vermant
Romeo Vermant Foto: © Pro Shots

Romeo Vermant mocht tegen Genk debuteren en liet meteen in positieve zin zichzelf zien. In gesprek met de clubkanalen blikte de jonge spits terug op de verloren thuiswedstrijd.

"Roman gaf aan dat hij deze week last had van zijn kuit, dus ik was al voorbereid om klaar te staan voor de wedstrijd. Toen kreeg ik de kans om te starten en ik deed mijn uiterste best om het team te helpen. Ik was bijna in staat om te scoren, maar Vandevoordt redde spectaculair en de bal belandde op de lat. Als die bal erin was gegaan, zou de wedstrijd er anders uit hebben gezien, maar dat gebeurde niet.

Vermant was tevreden over het spel dat hij met zijn ploeg vertoonde, maar baalt van de slordigheden "Het was een zware wedstrijd. We hadden niet op achterstand mogen komen, want we hadden het spel onder controle. Soms waren we iets te traag in de uitvoering naar voren, maar dan incasseerden we een doelpunt. Daarna hebben we constant gepusht. Ik had het gevoel dat we fysiek sterker waren dan Genk en dat we eroverheen zouden gaan. We kregen echter te makkelijk de 1-2 en de 1-3 tegen. Op dat moment is het moeilijk om binnen vijf minuten terug te komen", aldus de 19-jarige basisdebutant.

Lees meer:
0 reacties