Vetlesen de nieuwe patron? "Concurrentie voor hem was er nooit"

Hugo Vetlesen
Hugo Vetlesen Foto: © Orange Pictures

Er wordt veel verwacht in Brugge van aanwinst Hugo Vetlesen. Volgens Het Laatste Nieuws zou hij de boel wel eens goed kunnen gaan opschudden.

De aankoop van Vetlesen is een signaal volgens de krant. "Het impliceert dat vooral Rits en Nielsen veel beter zullen moeten doen. Die eerste was nog niet de oude na een lang kruisbandletsel, de tweede had ondanks negen goals ook zelf veel meer van zijn debuutseizoen verwacht. Vetlesen is in principe een nummer 8, al heeft zijn komst straks ongetwijfeld ook gevolgen voor Vanaken en Onyedika. Even goed kan de Noor op de 6 of op de 10 terecht."

Het zou zomaar kunnen zijn dat Club volgend seizoen een nieuwe leider op het veld heeft staan. "Maar ook bij Vanaken moet de komst van Vetlesen voor de nodige prikkels zorgen. Concurrentie voor de aanvoerder was er in het verleden nooit. Niet nodig ook. Met Vetlesen heeft blauw-zwart deze keer niet de minste binnengehaald, ook al heeft de Noor nog alles te bewijzen. Lost hij de torenhoge verwachtingen daadwerkelijk in, dan zou de patron van Bodø/Glimt op termijn zomaar eens de nieuwe patron van Club Brugge zou kunnen worden."

Lees meer:
0 reacties