Vetlesen legt lat hoog: "Helemaal tevreden zal ik nooit zijn"

Hugo Vetlesen
Hugo Vetlesen Foto: © Orange Pictures

Hugo Vetlesen kwam afgelopen zomer voor een grote transfersom naar Club Brugge. De Noorse middenvelder is een vaste waarde in het elftal van Ronny Deila, maar ziet nog genoeg ruimte voor verbetering.

Helemaal content over zijn eerste halfjaar in België is Vetlesen niet echt. "Helemaal tevreden zal ik nooit zijn, ik wil almaar beter worden", legt hij uit bij Krant van West-Vlaanderen. "In het voetbal liggen de verwachtingen altijd hoog. Dan kan ik alleen zeggen: míjn verwachtingen liggen nóg hoger. Waarbij ik alleen kijk naar de prestaties op het veld. Alles eromheen, wat anderen zeggen of schrijven, dat speelt voor mij niet. Alleen wat de coach en mijn ploeg van mij verlangen, is wat telt."

Na de winterstop wil Vetlesen nóg belangrijker worden voor Club. "Het is nu eenmaal zo dat een jonge speler zich met hoogtes en laagtes ontwikkelt. Ik praat vaak met de coach, ook over de concurrentie op het middenveld", legt hij uit. "Natuurlijk was ik niet blij als ik niet startte, maar ik kreeg er wel altijd een duidelijke uitleg voor."

Lees meer:
0 reacties