'Voormalig Club Brugge-speler geniet van interesse Italiaanse topclub'

Cyril Ngonge scoort voor Hellas Verona
Cyril Ngonge scoort voor Hellas Verona Foto: © Pro Shots

Bij Club Brugge zijn ze teleurgesteld dat Loïs Openda nooit de kans kreeg om zich echt te bewijzen als basisspeler. Hij verovert nu de voetbalwereld in Lens en zijn marktwaarde is gestegen tot meer dan 30 miljoen euro. Cyril Ngonge is nog zo'n getalenteerde speler die nooit echt de kans kreeg in het Jan Breydelstadion. Hij maakt nu naam in Italië.

Sinds vorig seizoen is de aanvaller actief bij de Italiaanse topclub Hellas Verona, waar hij tot op heden een positieve indruk heeft achtergelaten. Ngonge heeft zich laten zien met vijf doelpunten en één assist in vijftien wedstrijden. Met zijn bijdrage wist hij de ploeg sinds zijn komst in januari eigenhandig in de Serie A te handhaven.

De 23-jarige aanvaller heeft direct de aandacht getrokken. Volgens Tuttosport heeft Lazio interesse getoond in de Belgische aanvaller. Ngonge zou naar verluidt maar liefst 10 miljoen euro moeten kosten. Verona wist hem in januari voor een schijntje weg te halen bij FC Groningen. Op dit moment wordt zijn marktwaarde geschat op 2 miljoen euro volgens Transfermarkt.

Lees meer:
0 reacties