Voormalig doelwit maakt het Club erg moeilijk tegen Lokeren

Club Brugge nieuws
Club Brugge nieuws Foto: © ©ClubBruggeFans
Club-spelers rondo (KV Oostende - Club Brugge)Club Brugge staat halverwege 0-1 achter tegen Lokeren op de zevende speeldag van de Jupiler Pro League. Het enige doelpunt van de eerste helft kwam op naam van Djordje Jovanovic. De amper 19-jarige Serviër stond afgelopen zomer ook in de belangstelling van Blauw-zwart, maar er kwam geen akkoord met Partizan Belgrado. Uiteindelijk zou hij naar Lokeren verkassen.Behalve zijn doelpunt toonde Jovanovic zich erg bedrijvig, want hij trof nog tweemaal de paal. Club kreeg ook kansen, maar wist die niet te verzilveren. We hebben nog 45 minuten en toegevoegde tijd om de achterstand ongedaan te maken.

HT: Club moest al vrij vroeg achtervolgen na een tegentreffer van Jovanovic. Nadien was er wel overwicht, maar ontbrak de scherpte en precisie om het blok van Lokeren te ontwrichten. Hopelijk beterschap in de tweede helft! #CluLok pic.twitter.com/tTvHU7L5qV