Vormer over Lang: "Hij heeft natuurlijk altijd meteen een grote bek"

Ruud Vormer
Ruud Vormer Foto: © Pro Shots

In Eindhoven doet Noa Lang het uitstekend. De dribbelaar maakte afgelopen zomer de overstap van Club Brugge naar PSV en lijkt zich daar als een vis in het water te voelen. Op het veld is het duidelijk merkbaar wanneer Noa Lang zich goed in zijn vel voelt.

Ruud Vormer, die vroeger samen met Lang bij Club Brugge speelde, is geenszins verrast dat zijn landgenoot het zo goed doet bij PSV. "Die jongen heeft heel wat kwaliteiten. In Brugge heeft hij echt vooruitgang geboekt op het vlak van mentaliteit en in zijn bereidheid om mee te verdedigen. Hij is aanzienlijk volwassener geworden", vertelt Vormer in Het Nieuwsblad. "In België moesten ze in het begin wel even aan hem wennen, want hij heeft natuurlijk altijd een uitgesproken persoonlijkheid. Maar hij begon al heel snel te presteren, en dan wordt dat ook gewaardeerd."

Lang is een opvallend figuur, dat valt niet te ontkennen. Het verbaast dan ook niemand dat de vleugelspeler naast zijn dribbels ook tijd vrijmaakt om muziek te maken. De klanken van Noano 7K gaan viraal en zelfs Vormer heeft het nummer al eens beluisterd. "Het opnemen van zo'n nummer hoort ook bij Noa. Die jongen is heel gedreven in zijn sport, maar heeft ook plezier in het maken van muziek. Als hij dat allebei kan combineren, is dat alleen maar prachtig," gelooft Vormer.

"Hij heeft ook een heel zachtaardige kant. Die jongen is echt een lieverd. In Brugge kwam hij vaak bij ons langs. Dan speelde hij met de kinderen en de hond. We houden nog steeds goed contact. Binnenkort ga ik een wedstrijd van hem in Eindhoven bijwonen."

Lees meer:
0 reacties