Vormer over toekomst: "Eens goed over babbelen met mijn vrouw"

Ruud Vormer met zijn gezin
Ruud Vormer met zijn gezin Foto: © Orange Pictures

Het kan goed zijn dat Club Brugge-middenvelder Ruud Vormer zondagavond zijn laatste wedstrijd voor Blauw-Zwart speelde. Hij is er zelf nog niet uit, maar het kan zomaar zijn dat de Nederlander volgend seizoen zijn thuiswedstrijden niet meer in Jan Breydel speelt. Zelf wil hij nog even bedenktijd.

Voor Vormer was het een vreemd jaar. Club pakte de derde landstitel in drie jaar tijd, maar het aandeel van de middenvelder was erg beperkt. "Het was voor mij heel moeilijk. Ik vier het wel, ik hoor er ook bij en ik heb de jongens geholpen", laat hij weten bij Het Laatste Nieuws.

Als hij weer een belangrijke speler wil worden, dan is een afscheid misschien de beste optie. "Daar denk ik heel goed over na, ja. Maar ik ben er nog niet uit. Ik zit hier fantastisch, heb een mooi leven in Knokke. Ik ga nu lekker op vakantie en ga er dan eens goed over babbelen met mijn vrouw."

Vormer geeft ook aan dat hij een jaar zoals dit niet meer wil meemaken. "Ik wil nog een beetje voetballen, een beetje werken voor alles wat we krijgen. Misschien komt er niks en zit ik hier nog een jaar. En dan gaan we voor de zesde", aldus Vormer die de laatste maanden werd genoemd bij Zulte Waregem.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda