Samenvatting: Club Brugge haalt flink uit en bekert simpel verder

Club Brugge mocht het vanavond opnemen tegen Beerschot. De ploeg van Ronny Deila begon sterk op het Kiel en Kwam al snel op een 0-1 voorsprong, maar hier bleef het niet bij.

Club Brugge is enorm sterk begonnen aan de wedstrijd tegen Beerschot. De ploeg kwam al snel op een 0-1 voorsprong door een Goal van Igor Thiago. Door een enorme blunder van Welat Cagro in de 23e minuut kreeg Skov Andreas Olsen de bal voor zijn voeten en wist zo de 0-2 te scoren. Club Brugge was los en de buit leek nu al binnen en inderdaad niet veel later kreeg Denis Odoi de bal op kophoogte en wist hem dan ook zo het zijnetje van doelman Davor Matijas in te werken om Brugge op een 0-3 te zetten.

Het gaat razendsnel want twee minuten na de 0-3 viel de 0-4 alweer door Skov Olsen die de bal teruglegde op Hugo Vetlesen die hem vervolgens zo binnen kon tikken. Een minuut voor rust wist Skov Olsen met een enorme uithaal de bal in de kruising te werken voor zijn tweede doelpunt en de 0-5 tussenstand.

Na de rust ging Beerschot voor de derde keer de fout in waardoor Vetlesen de bal weer soepel binnen kan schuiven, 0-6.Niet veel later kwam Brugge gevaarlijk de 16 meter van Beerschot binnen maar de doelman wist op wonderbaarlijke wijze een verdere achterstand te voorkomen. De wedstrijd eindigt in een 0-6 overwinning voor Club Brugge.

Lees meer:
0 reacties