"Ze scoorden in de twee mogelijkheden die ze hadden in deze wedstrijd"

Club Brugge druipt af
Club Brugge druipt af Foto: © Pro Shots

Op zondagmiddag verloor Club Brugge opnieuw dure punten. Na drie gelijke spelen op rij werd dit keer verloren van Standard (2-1) in de Jupiler Pro League. Hugo Vetlesen reageert na afloop van de nederlaag.

"Ze scoorden in de twee mogelijkheden die ze hadden in deze wedstrijd. Wij hadden kansen om meer te scoren, maar zo gaat het soms", begint Vetlesen tegenover het Nieuwsblad. "Of we na de 1-1 beter voor het gelijkspel hadden moeten gaan in plaats van nog voor de overwinning? Dat is moeilijk te zeggen. We hebben dit seizoen al zo vaak gelijkgespeeld en gingen er voor."

"Deze keer draaide het jammer genoeg niet uit. We moeten harder trainen en terugslaan na de interlandbreak", vervolgt Vetlesen, die ook weet wat er beter moet. "We moeten beter zijn voor de goal. We hadden genoeg kansen om zeker twee à drie keer te scoren. Standard scoorde uit de twee kansen die ze hadden. We moeten efficiënter zijn voor doel."

"Het gevoel? Teleurgesteld. We hadden moeten winnen als je kijkt naar onze kansen. We speelden goed, dus het is teleurstellend als je het gevoel hebt dat je de kansen had. Ik ben niet tevreden, nee", besluit de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties