Zinckernagel kijk uit naar duel met oude bekende: "Bijzonder"

Zinckernagel
Zinckernagel Foto: © Pro Shots

Voor een speciaal affiche reist Club Brugge komend weekend af naar Luik om Standard te ontmoeten. Ronny Deila en Philip Zinckernagel kunnen een hartelijke ontvangst verwachten, maar zij koesteren geen angst in aanloop naar het duel met hun voormalige werkgevers.

Er zijn al speculaties over een indrukwekkende tifo bij Standard voor de confrontatie met Club Brugge. Deze zal ook gericht zijn op Deila en Zinckernagel, die volgens een deel van de Standard-fans hun club in de steek hebben gelaten. Zinckernagel kijkt in ieder geval uit naar zijn terugkeer. "Het belooft hoe dan ook een geweldige middag te worden," gaf hij aan tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd.

Hoewel Zinckernagel hoogstwaarschijnlijk uitgefloten zal worden, maakt dat de Deen niet uit. "Eigenlijk moet je ervan genieten," zegt hij. "Natuurlijk is het jammer, maar het blijft gewoon een wedstrijd zoals alle andere. Een wedstrijd die ik wil winnen. We hadden allebei een goede band met de fans. Ze waren geweldig, ik heb er echt van genoten. Ik begrijp hun boosheid en teleurstelling, maar alles wat ze doen zal me alleen maar meer motiveren," aldus de Deense aanvallend ingestelde speler.

Als Zinckernagel een doelpunt maakt, zal hij het ook gewoon vieren. "Ik wil simpelweg winnen. Laat ze maar doen wat ze willen. Ik ben op het veld - hun acties zullen ons alleen maar sterker maken," concludeert hij.

Lees meer:
0 reacties