Zo kan Club Brugge gelinkt worden aan Mogi Bayat en Dejan Veljkovic

Club Brugge nieuws
Club Brugge nieuws Foto: © ©ClubBruggeFans
Mogi Bayat (Charleroi)Sinds woensdag is er maar één gespreksonderwerp in de Belgische voetbalwereld: het grootschalige onderzoek naar fraude en matchfixing met makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic als splifiguren. Ook Club Brugge kreeg bezoek van het parket en Ivan Leko werd opgepakt voor ondervraging.Dat heeft alles te maken met het feit dat ook Club banden heeft met de geviseerde makelaars. Het Nieuwsblad maakte een overzicht van hoe Bayat en Veljkovic aan Club gelinkt kunnen worden.

Mogi Bayat

Bayat was lange tijd niet welkom op Club, nadat hij in 2012 Club zwaar onder druk gezet had om Nabil Dirar te verkopen aan AS Monaco. Maar in de zomer van 2015 kwam hij weer in de gunst, nadat hij erin slaagde om Obbi Oulare voor 8 miljoen euro naar Watford te loodsen. De voorbije jaren bracht hij vervolgens Benoit Poulain, Krépin Diatta en Kaveh Rezaei naar Jan Breydel. Ook Clinton Mata werkte lange tijd met Bayat, maar brak met de makelaar nog voor zijn transfer naar Club.

Dejan Veljkovic

Ook Veljkovic zagen we lange tijd niet bij Blauw-Zwart verschijnen, maar daar kwam na de komst van Ivan Leko verandering in. Leko heeft immers een goede band met Veljkovic, die tijdens zijn spelerscarrière zijn makelaar was. Sindsdien wist de Serviër Ivan Tomecak, Karlo Letica en Mats Rits bij Club te plaatsen.
Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 24 jul. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Genk -
zo 31 jul. 2022, 16:00
Pro League
AS Eupen -
-
Club Brugge -
vr 5 aug. 2022, 20:45
Pro League
Club Brugge -
-
Zulte-Waregem -
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
Bekijk de hele agenda