Clement heeft Izquierdo en Wesley opnieuw niet nodig

Philippe Clement doet ook in de voorlaatste verplaatsing van 2021 bij OH Leuven geen beroep op José Izquierdo en Wesley. Beide aanvallers behoorden zondag al niet tot de kern voor de ontmoeting met Zulte-Waregem en gaan dus ook niet mee naar Oud-Heverlee en Leuven.

Izquierdo vertrok vier jaar geleden naar Brighton & Hove Albion. Door blessures slaagde hij er echter niet in om de lijn die hij in België had ingezet door te trekken in Engeland. Van de zomer keerde hij transfervrij terug bij Blauw-Zwart. De Colombiaan kreeg in eerste instantie alle tijd en ruimte om te revalideren en terug te keren naar zijn oude niveau. Hij maakte echter veel eerder dan verwacht zijn rentree binnen de lijnen. Maar de supporters hebben nog niet echt van hem kunnen genieten. Hij kwam tegen RB Leipzig voor het laatst in actie. Daar komt op bezoek bij OH Leuven dus geen verandering in.

Ook Wesley zullen we woensdagavond niet binnen de lijnen zien verschijnen. De terugkeer van de Braziliaan is een grote teleurstelling gebleken. Wesley hoopt zijn loopbaan bij zijn oude club terug nieuw leven in te blazen, maar Clement lijkt geen fan van hem. De oefenmeester deed vooralsnog pas 105 minuten een beroep op hem. Onlangs klonken er al geluiden dat Wesley deze winter alweer zou willen vertrekken bij Club Brugge.

https://twitter.com/ClubBrugge/status/1470786675752243209?s=20
Lees meer: