Club Brugge hengelt naar aanvaller van FC Kopenhagen

Club Brugge wil zich deze zomer graag nog versterken met een vleugelspeler. De kampioen van België had Álex Collado hoog op het verlanglijstje staan, maar de aanvaller gaat voor zijn kans bij FC Barcelona. De zoektocht zet dus voort. Club heeft zijn oog inmiddels laten vallen op Mohamed Daramy van FC Kopenhagen. De Deense topclub laat in een officiële mededeling weten dat het een bod heeft ontvangen van Blauw-Zwart.

Er zijn zelfs onderhandelingen aan de gang tussen FC Kopenhagen en Club Brugge. De supporters van Blauw-Zwart moeten echter nog niet te vroeg juichen. ''Er is geen garantie dat een overeenkomst wordt bereikt'', melden de Denen via de officiële kanalen. Hoewel Club Brugge bij Het Nieuwsblad niet officieel wil reageren op dit bericht, bevestigt de club wel dat het een lijn heeft uitgelegd voor de 19-jarige Daramy.

De vleugelspeler, die zowel rechts als links uit de voeten kan, streek in 2016 neer bij de Deense topclub. Twee jaar geleden maakte hij definitief de stap naar de hoofdmacht. Inmiddels droeg hij 88 keer het shirt van FC Kopenhagen. Daarin was hij goed voor vijftien doelpunten en zeven assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op vier miljoen euro, maar Het Nieuwsblad weet dat FC Kopenhagen het dubbele voor hem zal vragen. Daramy beschikt in Denemarken namelijk nog over een contract tot januari 2024.

https://twitter.com/FCKobenhavn/status/1425432548449177601?s=20
Lees meer: