Club nu ook gelinkt aan buitenspeler van AS Roma

PHOTONEWS 10883355 027
PHOTONEWS 10883355 027 Foto: © Sebastien Smets/Photo News

De zoektocht van Club Brugge naar een buitenspeler zet voort. Mohamed Daramy van FC Kopenhagen staat bovenaan het verlanglijstje, maar de Blauw-Zwarten speuren ook naar alternatieven. Eén van hen is Ruben Providence van AS Roma. Volgens Het Nieuwsblad lopen er momenteel concrete gesprekken met de Italiaanse grootmacht.

Club Brugge zag Krépin Diatta begin dit jaar voor een kleine twintig miljoen euro vertrekken naar AS Roma. Sindsdien is Philippe Clement nogal zoekende op de rechterflank. Tahith Chong werd gehuurd van Manchester United, maar hij was eigenlijk geen moment een aanwinst voor de ploeg van Clement. De zoektocht naar een vervanger naar Diatta duurde dus voort. In de afgelopen weken kwamen meerdere namen voorbij in de wandelgangen. Die van Álex Collado, maar dus ook die van Daramy.

Voor laatstgenoemde lijkt Club nog altijd het meest concreet, al hebben wij geen idee wat de huidige stand van zaken is. FC Kopenhagen, de huidige werkgever van Daramy, maakte onlangs bekend dat er gesprokken lopen, maar dat er geen garantie is dat er een overeenkomst wordt bereikt. En dus zoekt Club Brugge naar alternatieven. Providence, bijvoorbeeld. Volgens Het Nieuwsblad lopen er momenteel concrete gesprekken tussen AS Roma en Club Brugge over een uitleenbeurt van de 20-jarige Fransman.

Beide clubs zouden al rond zijn over een uitleenbeurt inclusief aankoopoptie, die volgens Italiaanse media rond de twee miljoen euro zou bedragen. Nu moet Club Brugge alleen Providence zelf nog zien te overtuigen van een overstap naar Jan Breydel. Providence doorliep de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain, alvorens hij in de zomer van 2019 de overstap naar AS Roma maakte. Providence debuteerde overigens nog niet voor de Romeinen. Mocht hij de overstap naar Club maken, is hij niet de eerste speler die Blauw-Zwart vanuit de Serie A komt versterken. Club huurt Tibo Persyn dit seizoen van Inter.

https://www.youtube.com/watch?v=RaqiNqjMg7g
Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 18:30
Pro League
OH Leuven -
-
Club Brugge -
zo 21 aug. 2022, 13:30
Pro League
Club Brugge -
-
Kortrijk -
vr 26 aug. 2022, 20:45
Pro League
Sporting Charleroi -
-
Club Brugge -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Gent 3 1 5
7 Zulte-Waregem 3 1 4
8 Club Brugge 3 0 4
9 Standard Liège 3 0 4
10 Kortrijk 3 -1 4
Bekijk de hele stand