Club NXT haalt ook in tweede wedstrijd genadeloos uit

Club NXT beleeft een droomstart van het nieuwe seizoen. Nadat de beloften vorige week al met maar liefst 0-8 te sterk waren voor Charleroi, kregen vrijdagavond ook de leeftijdsgenoten van KV Mechelen er genadeloos van langs. In The NEST, de nieuwe thuishaven van Club NXT, werd het maar liefst 7-0.

De ploeg van Rik De Mil debuteerde in het afgelopen seizoen in 1B. Hoewel ze redelijk kansloos onderaan eindigde, kon Club Brugge met een tevreden gevoel terugkijken op het debuut van de beloften in het professionele voetbal. Een aantal beloften kon zich namelijk verder ontwikkelen. Daar heeft niet alleen de hoofdmacht, maar ook Club NXT zelf veel profijt van.

Dat blijkt wel na de eerste twee speeldagen van de Pro League U21, de beloftencompetitie. Nadat Charleroi dus al met 0-8 van het veld werd geveegd, kreeg ook KV Mechelen er flink van langs: 7-0. Zo beleefde Club NXT een overtuigend debuut in The NEST, sinds dit seizoen het nieuwe onderkomen van de beloften. Vooral Romeo Vermant was goed op dreef. Hij maakte een hattrick. Ook Arne Engels deed van zich spreken. De middenvelder trof tweemaal doel.

Een geweldige competitiestart dus voor Club NXT. Na twee wedstrijden hebben de beloften al vijftien keer gescoord. Daarnaast hielden ze dus ook tweemaal de nul. De boodschap is duidelijk: De Mil en co willen zo snel mogelijk terugkeren naar 1B. Het liefst volgend seizoen al.

Lees meer: