Otasowie slikt bij Club NXT mogelijk nieuwe tegenvaller

Owen Otasowie maakte vrijdagavond zijn opwachting bij Club NXT. Maar hij kon niet voorkomen dat de beloften opnieuw averij opliepen in de competitie. Integendeel zelfs. Zijn wedstrijd zat er al na vijftig minuten op.

In de zoektocht naar meer loopvermogen en body voor het middenveld kwam Club Brugge afgelopen zomer uit bij Otasowie. De Amerikaan maakte voor een slordige vier miljoen euro de overstap naar Blauw-Zwart. Hij wacht echter nog altijd op zijn eerste officiële minuten in de hoofdmacht. De middenvelder kwam daarentegen wel al een aantal keer in actie voor Club NXT. In de topper tegen KRC Genk U21 maakte hij opnieuw zijn opwachting bij de ploeg van Rik De Mil. Het lijkt er echter op dat het een avond werd om snel te vergeten. Otasowie verliet al na vijftig minuten het veld. De beelden vertellen dat het mogelijk geen tactische wissel was, maar een gedwongen. Het heeft er alle schijn van dat hij een blessure heeft opgelopen.

https://twitter.com/ClubNxt/status/1469392884277391360?s=20

Het zou een volgende tik zijn voor de middenvelder. Zoals gezegd kwam hij nog niet in officieel verband uit voor Club Brugge. Onlangs kwam naar buiten dat hij vanwege personele problemen een weekje vrijaf kreeg. Afgelopen dinsdag zat hij tegen Paris Saint-Germain eindelijk weer op de bank. Tot een invalbeurt kwam het echter niet. Mocht Otasowie daadwerkelijk een blessure hebben opgelopen bij Club NXT, zullen we alleen nog maar langer moeten wachten vooraleer we hem eindelijk in actie zien in de hoofdmacht...

Lees meer: