Pérez is terug: spits maakt eerste minuten sinds 22 augustus

Krijgen we onder Alfred Schreuder weer de Daniel Pérez van de voorbereiding op dit seizoen te zien? Dat valt nog te bezien. Maar de Venezolaan lijkt wel weer helemaal terug in beeld. Zondagavond maakt hij op KV Kortrijk zijn eerste minuten in de hoofdmacht sinds 22 augustus.

Dat gaat helaas wel ten koste van Éder Balanta, die met een blessure naar de kant moest. Voor Pérez is het echter, ongeacht de eindstand, een mooie avond. De Venezolaan was onder Philippe Clement volledig uit beeld geraakt. Hij maakte zijn minuten bij Club NXT en scoorde flink op los bij de beloften. Maar Clement had hem niet nodig.

Slechts 36 minuten deed Pérez in de eerste seizoenshelft mee bij de hoofdmacht. Maar met Schreuder aan het roer mag de Venezolaan zich dus eindelijk weer tonen. Hij behoorde voor de wedstrijden tegen STVV en Standard al tot de selectie en mocht op KV Kortrijk dus invallen. Dat deed hij een dikke tien minuten voor tijd. Zijn eerste minuten in het eerste sinds 22 augustus, toen Pérez in de thuiswedstrijd tegen Beerschot vlak voor tijd binnen de lijnen kwam.

https://twitter.com/ClubBrugge/status/1487903934614315011?s=20&t=Gb3ha-i_VKq1lYUE4m4SCA
Lees meer: