Verruilt na Clement ook Mata Club voor AS Monaco?

Philippe Clement is mogelijk niet de enige die Club Brugge deze transferperiode verruilt voor AS Monaco. Blauw-Zwart zou naar verluidt in verregaande onderhandelingen zijn met de Fransen over een transfer van Clinton Mata.

Althans, dat meldt The Belgian Football Podcast. Een vertrek van Mata zou natuurlijk geen verrassing zijn. De Angolees maakte in de zomer van 2018 de overstap naar Club Brugge en groeide de afgelopen jaren uit tot een van de beste spelers op de Belgische velden. Van de zomer stond hij nog in de belangstelling van Sevilla. Maar toen kwam het (nog) niet van een transfer.

Nu zou het dus wél raak kunnen zijn voor Mata. Mocht hij daadwerkelijk de overstap maken naar AS Monaco, wordt hij niet alleen herenigd met Clement, maar ook met Krépin Diatta. De Senegalees vertrok vorig jaar voor zo’n zeventien miljoen euro naar AS Monaco. Hij staat nu echter buitenspel met een knieblessure. Clement debuteerde zondag als hoofdtrainer van de Monegasken. De oud-trainer van Blauw-Zwart moest op bezoek bij FC Nantes genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel.

https://twitter.com/belgianpodcast/status/1480584655141326857?s=21
Lees meer: